FLAMIN 66

1996-2001  Seinäjoki-Vaasa

Jukka Järvenpää : vcl/rh-gtr (Stuck Up's, Dame Hunters)
Jari 'Brian' Salonen : db-bss (96-99)
Timo Kalijärvi : ld-gtr (Wagtails)
Jarmo 'Jamppe' Mäki : dms (Hiljainen Linja, Dame Hunters )(R.I.P 10.6 1999)
Vesa Kaivo-oja : db-bss(Stingers)('99-'01)
Jari 'Pake' Parkkari : dms ('99-'01) (Wagtails)
---------------------------------------------------------------------------------------
CD
You Gotta Rock ........................... RRR Records 195X, 1998
1: To Share My Life With You
2: You Gotta Rock
3: I'm Still In Love With You
4: What To Do
5: Juliette
6: I Call This A Blues.
Timo Kalijärvi
Timo Kalijärvi
Timo Kalijärvi
Timo Kalijärvi
Timo Kalijärvi
Timo Kalijärvi
-
Recorded in Rockets studio, Ilmajoki 1998.

Arvio Big Beat 3/1999
-----------------------------------------------------------------------------------------
Lisäksi Treeni demoja löytyy mm.
 - Red Hot Mama
- Hip Hip Baby
- Don't Push
- Blue Jeans And A Boy's Shirt
- Oh Gina
- Going Down That Road
- Tweedle Dee
- Boogie Woogie Country Girl
- Low Road
- Chinatown
- Gone, Gone, Gone
- Love To Hide
- Marie Celeste
- Mean Ol' Train
- Munsters Theme
- Oochie Coochie
- Pink and Black
- Shirley Lee
?
W. Dickerson
Deal, Sixman
G. Troutman
Kalijärvi tai Järvenpää
Hickey
Winfield Scott
Doc Pomus, Reginald Ashby
Price, Shell?
C. Perkins
?
Worman, Bloomberg, Boorer, Rooney
Pruitt
- Marshall
- ?
Sonny Fisher
B.L. Trammel
----------------------------------------------------------------------------------
Lehtiartikkeli
Stomp #29, talvi 1998
----------------------------------------------------------------------------------
Orkesterin perustaminen tapahtui pienissä hönöissä , nakkikioskin jonossa todettiin vaan että olis mukava soittaa yhdessä jotain orkkis rockabillyä. Ei montaa treeniä kun oltiin jo keikalla Seinäjoella (Pohjan Pub). Vastaanotto oli hyvä. Setissä oli omia ja laina paloja kuten Hip Hip Baby, Don't Push , Going Down That Road, Boogie Woogie Country Girl, Lowroad, Teenage Ball ym.. Sitten keikkoja alkoi satelemaan aika hyvin ympäri suomea.
'' Yksi hauska muisto Jyväskylän keikasta. Mentiin sinne ja ihmeteltiin, että mitä vittua lavalla oli vehkeet valmiina ja Clifterssin Jiri Nikkinen kokeilee laittaa soundeja ittelleen. Mentiin kysyyn ravintolan henkilökunnalta , että kenellä täällä on tänään keikka. Ne tarkasti sen papereista ja meillähän se oli. No Nikkinen oli tyytyväinen se sai pitää vapaapäivän ja jäi kuuntelemaan rockabillyä.'' No me pelättiin että miten yuleisö ottaa meidät vastaan jos ne odottaa Jiri Nikkistä. Sanoin Kalille et nyt pannaan semmonen meno että pallit täräjää. Keikan alkaessa Kali hyppäs pöydälle ja minä peräs ja tulitettiin kybällä rockabillyä ja jengi oli tyytyväinen, mut siinä riehunnassa olis kyllä voinu päät haljeta. 
tehtiin treeni demoja läheteltiin eri paikkoihin. Keikkoja riitti. El Toro recordsilta saatiin ihan hyvä vastaus. Lehteen kaipas juttua ja uutta nauhaa. Niillä oli juttua Runnin' Wild bändin kanssa juttu kesken ja me oltiin niin typeriä, että mitään me ei sinne enää lähetetty. 
Sitten mentiin studioon Ilmajoelle '98 ja äänitettiin kuusi Kalijärven biisiä. Siitä tehtiin omakustanne noin 300 kpl cd-r painos (oli kuitenkin kannet ja etiketit). CD sai ihan hyvät arvostlut Soundi, Big Beat ja Ducktails lehdissä.
Sitten jatkettiin keikkailua, mutta kuinka ollakkaan, Jari ilmoittaa kaikille , että lopettaa. Eli ei muuta kuin Stingers Veskuun yhteyttä ja niin Vesku otti basistin paikan. muahan vitutti kun yksi suomen parhaista billy basisteista lopettaa. Mutta ei Jari riidoissa lähtenyt. Taas mentiin mut sit meni pakka totaalisesti sekaisin 6.10.'99 rumpalimme Jamppe kuolee äkilliseen sairaskohtaukseen. 
Se oli kova pala ja mulla alkoi sekoilu, Wagtails yhtyeestä tuli Rumpuihin Jani 'Pake' Parkkari.(Pake oli tuurannut Jamppea aikaisemminkin). soitettiin Jampen muisto bileissä ja jonkin verran keikkailtiinkin. Sain Topi Sorsakosken studiolta ajan , jos äänitettäis muutama cover ja nuo omat uusiksi, mutta en tiedä miksei kellekkään muille aika sopinut.
Pesäpallokentällä Seinäjoella oli yks keikka jossa huomasin, että onpa kypsää jengiä (kyllästymisen maku). Konsertissa oli Topia, Einiä, Isto Hiltusta, Shimmeriä + rock-bändit.Se oli huumeita vastaan konsertti 10.9.2000. Sit 2001 parin keikan jälkeen lopetettiin, joka oli mun vika. meni keikkapalkkiot ehkä väärään kurkkuun. Sen jälkeen Pake ja Kali on jatkanut Wagtails yhtyeessä ja Vesku Stingersis
Jukka Järvenpää / Stomp


Lisää infoa voi laittaa vaikka sähköpostilla
©2005-2019 EDCD Home
päivitetty 03.02.2019