RANCH RIOT

Helsinki: 2004-2008

Jussi Syren: guitar, vocals (Red Hot, Lake Country Boys, Jussi Syren & Groundbreakers, Jussi Syren & Rockabilly Revival)
Jussi Huhtakangas: guitar (Ballroomers, Dr Snout & Hogs Of Rhythm, Barnshakers)
Mika Liikari: bass (Buzzsaw, Dr Snout & Hogs Of Rhythm, Barnshakers)
Miika Salminen: drums (Del-Tones, Dr Snout & Hogs Of Rhythm, Barnshakers)

Genre : country


Various Artists CD
Goofin' Records 20th Anniversary Party: Goofin', GRCD 6128, 2004
07: Ranch Riot: If You Ain't Lovin' (You Ain't Livin') Tommy Collins
Recorded 2004
 
Julkaisematta tuosta sessiosta
Playboy
Playboy oli aikoinaan kuultavissa yhtyeen My Space sivustolla.
------------------------------------------------------
Ranch Riot oli Barnshakers-soittajien ja Groundbreakersin Jussi Syrenin yhdistelmä joka keikkali silloin tällöin. Idean Bakersfield-tyylin bändistä heitti ilmoille keikkavanissa rumpali Miikka Salminen, kuka keksi myös nimen yhtyeelle. Ranch Riot nauhoitti pari kappaletta studiossa 2004, If You Ain't Lovin' (You Ain't Livin') ja Playboy, joista ensimmäinen julkaistiin Goofinin 20-vuotiskokoelmalla. Ranch Riot teki klubikeikkoja Suomessa mm. Helsingissä, Karjaalla, Sastamalassa ja Lapland Rock'n'Roll -festarilla Lapissa. Ruotsissa oli parin keikan turnee Martí Bromin kanssa, basistina tuolla reissulla toimi Lasse Sirkko.
Kohokohta oli kuitenkin Ranch Riotin esiintyminen 2005 Greenbayn roots-festivaalilla Wisconsinissa, USAssa, jossa olivat myös The Barnshakers, Dr Snout & His Hogs of Rhythm ja Whistle Bait. Lisäksi Jussi Syren liittyi siellä mukaan Barnshakersiin + steel-kitaristi J.W. Wakefieldiin taustayhtyeenä, joka sai kunnian soittaa toistamiseen country-legenda Hank Thompsonin kanssa (ensimmäinen oli Miranden country-festarilla 2001). Muistan aina Thompsonin muikean ilmeen ja hämmästyksen sanat kun hän tuli treeneihin ennen keikkaa ja näki että Jussi H. ja J.W. vetävät twin steel-kitarat Bigsbyillään kuten Hankin bändi joskus way back.

(Mika Liikari, e-mail 11.5.2019)
------------------------------------------------------

Goofin' Records 2004


Lisäyksiä ja korjauksia voi laittaa vaikka sähköpostilla
©2018-2019 EDCD Home päivitetty 11.05.2019