SHAKIN SKELETONS

Iisalmi, Lapinlahti, Kuopio 9/2010 – homma jatkuu
 
Pete Kauppinen, voc/drums (Rockwill, Pakarokkers, Halavatun Papat, NeRock, Rockin Ravens) (R.I.P s.1965 k. 1/2020)
Olavi Rytkönen, gtr/voc (Litteiden Housujen Miehet, Trio Nuhapumppu)
Teukka Pesonen, gtr (Source Waters, Halavatun Papat)
Jukka Hamunen, bass/voc (Flash Rockin, Moonbones, Pakarokkers)
Satunnaisia vierailijoita:
Jari Lehtomäki harp/voc (SaraLee, Gru-V-Tones, Bettie and the Handsome Trio, Mudslide)
Pate Friman voc (Kalle Päätalo, Pate Friman&Orient Express, Tsugu Ways, Border Brothers)

Genre: Pubrock

Toistaiseksi äänimateriaali julkaisematta. Mutta livenäytteitä löytyy youtubesta.
https://www.youtube.com/watch?v=eugozwiy8_4

Yhtyeen tarina alkaa vuosikymmenen vaihteessa pidetyistä bileistä, joissa samalle jamilavalle osuivat Pete, Teukki ja Juke. Kaikki ovat lämpimiä suoran rokin ystäviä ja soitto kävi hyvin yhdessä. Jotain yhteistä piti keksimän ja sen höysteeksi mukaan pyydettiin Olli, joka tunnetaan enemmän mm.Asterixin savontajana ja radiojuontajana, mutta on sielultaan kuitenkin vankka pubirockin, bluesin, rocknrollin ja rockabillyn ystävä. Nelikko päätti kasata aitosavolaisen pubrock-bändin Dr.Feelgoodin, Piratesin ja muiden vastaavien hengessä.
Touhun miehenä Pete buukkasi kokoonpanon hetimmiten keikalle Nerkoonniemen Kuivurituvalle, jossa ura alkoi komeasti. Pihalla olevalla rekanlavalla Olli ja Teukka soittivat I Can Telliä ja Juke ja Pete Red River Rockia kun settilista oli osalla äijistä nurinpäin. Illan myöhemmät setit menivätkin paremmin, jopa siinä määrin että rumpali Pete tuli kolmanteen settiin suoraan saunasta ja soitti loppuillan pelkkään puvuntakkiin sonnustautuneena.
Sittemmin kertyi asiallisempiakin keikkoja joista kannattaa mainita ainakin Pieksämäen Savonsolmu Beach&Blues Partyn avausklubilla esiintyminen Bar Coronassa kesällä 2013. Toukokuussa 2011 napsahti lakkariin Moporokin SM-hopeaa Järvenpään Rivoli-hotellissa.
Syksyllä 2017 harvahko keikkailu harveni entisestään bändin primus motorin Pete Kauppisen jäätyä sairaslomalle vakavan sairauden vuoksi.https://www.facebook.com/shakin.skeletons/

Lisätietoa voi laittaa vaikka sähköpostilla
©2018-2020 EDCD Home
Päivitetty 26.02.2020