STEELHEADS

Siilinjärvi 1976-1980(tai-81)

Kokoonpano:
Kari "Kurppa" Hakkarainen : bss-gtr
Risto "Rice"Ylönen : vcl/gtr (Barfly)
Juha "Juti" Vartiainen : gtr
Markku "Lide, Linkku" Lindqvist. 

Joskus harjoituskämpillä vieraili muitakin alan miehiä -keikoillakin oli joskus kitaran kaulassa kiinni mm. nykyään saksofonisti/klarinetisti/orkesterin johtaja Rauno Tikkanen.
 Bändi oli varsin suosittu, eikä vähiten siksi, että ajan hengen mukaan soitettiin paljon Hurriganes -biisejä hulvattomalla fiiliksellä. Alkuaikoina ohjelmistossa oli kotimaistakin musiikkia, (Juice, Sleepy Sleepers ym.) mutta pääosin kappalevalikoima koostui rautalangasta, Beatlesista, Hurriganesista ja 50 -luvun klassikoista. Vartiaisen jäädessä pois 1979 ohjelmisto painottui rock á billy musiikkiin. Yhtye ei levyttänyt, tosin jäljelle jäi joitakin suttuisia C-kasetteja. Steelheadsin hajoamisen syynä oli ilmeisesti se tavallinen: työelämä ja naiset. Myöhemmin soittamista on aktiivisemmin jatkanut vain Ylönen, Vartiainen on harrastanut soitinrakennusta tekemällä JV Sandwich -kitaroita.

 Yhtye oli aikanaan erittäin aktiivinen keikka bändi kiertäen maakuntia DJ Niten mukana.  Soitannassa oli paljon vaikutteita Pirates yhtyeeltä. Keikkasetti sisälsi 60-70 biisiä. '76 ainakin biisin Honey Don't. 


Lisää tietoa voi laittaa vaikka sähköpostilla
©2005-2011 EDCD Home

päivitetty 14.3.2011